Міфи і реальність сталевих ванн

Стальная ванна

До покупки варто поставитися відповідально, адже рядків служби до ремонту сантехніки в ідеалі повинен бути як мінімум 10 років. Якщо ж раковину або унітаз в туалеті можна замінити, то з ванною складніше, так як постраждає облицювання стін, що валить господаря до ремонту всієї ванної кімнати.

Вибираючи ванну, часто з'являються сумніви щодо форми і матеріалу, з якого буде виготовлено виріб. Одна категорія покупців вважає, що акрилові ванни - запорука довговічності та високої якості, а інші віддають перевагу старому, але перевіреного матеріалу - чавунним ваннам. Існує безліч гіпотез чому та чи інша краще. Давайте розбиратися.

Міф 1. «Швидко остигає і повільно нагрівається»

Розглядаючи будь-який метал, ми відразу асоціюємо його з холодом і прохолодою, пов'язуючи з тим, що метал є хорошим провідником тепла і при дотику здається холодною, хоча досить швидко нагрівається. Якщо ванну відразу облити гарячою водою, вона відразу ж прогрівається і в ній можна комфортно розташуватися.

Міф 2. «Сталева ванна гнеться»

Більшість потенційних покупців думає, що бортики і днище ванни можуть осісти під людським вагою. При створенні форми ванного корита інженери враховують вагові навантаження води і людського ваги. Не варто бояться наступати на бортик ванни - все розраховано давно для вашого комфорту.

Міф 3. «При ударі емаль легко відколюється і не підлягає ремонту»

Сталь-емаль не боїться ні тріщин, ні подряпин. Природно, від дуже сильного удару емаль може сколоти, але при акуратному користуванні прослужить року. Ванну з сталь-емалі товщиною 3,5 мм практично неможливо пошкодити внаслідок винятковим властивостям матеріалу.

Як бачите, причин для занепокоєння немає! Сталева ванна стане відмінним рішенням для вас!

Вибравши відповідний для Вас варіант ванній, Ви завжди можете скористатися послугами сантехніка в Києві від компанії «Watermaster».