Ванна кімната: поради дизайнера

Оформление ванной комнаты

Ванна кімната - це приміщення, в якому скидається не тільки одяг, але і всілякі соціальні маски, які диктують ту чи іншу роль. У ванній людина залишається наодинці з собою, повністю розслабляється, і тому важливо, щоб приміщення дарувало відчуття захищеності разом зі спокоєм. Про те, як облаштувати свою ванну, є безліч рекомендацій, і деякі з них універсальні. Отже, ванна кімната: поради дизайнера.

  1. Простір. У цьому єдиному слові полягає перший і найважливіший рада - звертати увагу на простір і сантехніку у ванній кімнаті. Найчастіше в будинках ванні досить невеликого розміру, і тоді доводиться думати про те, як кімнату зробити не тільки затишною, але і візуально ширше, більше по простору. Візуально її збільшують дзеркала, дрібна плитка і меблі невеликих розмірів, а також стіни світлого кольору. Ванну кімнату поради дизайнерів заохочують прикрашати всім, що, подібно до дзеркал, може відбивати світло у ванній, таким чином збільшуючи візуально простір. Велика плитка і меблі в невеликій ванній недоречні, як слон в посудній лавці.
  2. Висвітлення. Це другий важливий рада. Освітлення, як і простір, важливо, адже воно впливає на стиль ванної кімнати. Добре, коли освітлення у ванній кімнаті за порадою дизайнера відбивається в дзеркалі, а не сліпить очі. Ідеально, коли присутній м'яке підсвічування, автоматично включається при появі людини.

Якщо після покупки у вас виникнуть проблеми з установкою сантехнічного обладнання, телефонуйте до нас за телефоном (096) 270-00-01, (099) 463-47-21. Ми з радістю відповімо на ваш дзвінок і знайдемо для вас відповідного фахівця.