Сантехніка українського виробництва

Ванная украинского производства

На сьогодні український ринок сантехнічного обладнання дуже різноманітний як за якістю, так і за структурою асортименту, географії поставок, цінової диференціації товарних пропозицій. Вважається, що більше 60% ринку санітарної кераміки припадає на українських виробників і менше 40% - на імпортних.

Ще в 1998 році українські виробники білої кераміки зайняли більше 50% ринку сантехніки. На сьогодні це стало практично надбанням вітчизняних компаній. Незважаючи на те що вітчизняна продукція займає близько 70% українського ринку, а імпортна - до 30%, грошовий вираз відповідає співвідношенню 50:50.

Важливо відзначити таку перевагу вітчизняній сантехніки. Багато виробників випускають сантехніку за імпортними технологіями і на імпортному обладнанні, але при цьому вартість продукції залишається доступною. Наприклад, запорізький виробник ТОВ «Днепрокераміка» виробляє унітази, біде та умивальники на італійському обладнанні.

На сьогодні український ринок сантехніки представлений такими фірмами-виробниками, як Чехія, Польща, Словаччина, Італія, Угорщина, Німеччина, Бельгія та інші країни. Компанія «WaterMaster» в своєму роботі використовує сантехнічне обладнання різних компаній, як вітчизняних, так і зарубіжних компаній. Головне - щоб компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, за допомогою якого ми зможемо виконати свою роботу професійно і надати сантехнічні послуги в Києві.