Умивальники: як обрати

Белый умывальник

Умивальники, що може бути звичніше? Здається, що ми перестаємо звертати на них увагу, користуючись цими предметами сантехніки багато разів в день. Однак умивальники, і будь-яка інша сантехніка, насправді не заслуговує такого ставлення до себе. До їхнього вибору варто підійти дуже ретельно, так як неправильно підібраний умивальник може зіпсувати вам враження від приємних водних процедур. Для того, щоб уникнути такої ситуації, потрібно підійди до вибору умивальника відповідально, тим більше робити цей вибір сьогодні - одне задоволення.

Умивальники на ринку сантехніки представлені у величезному асортименті. Умивальник - це не обов'язково стандартний «тюльпан», що отримав кілька років тому і сьогодні теж.

1. А як вам умивальник у вигляді раковини-консолі? Такий варіант умивальника, який прикріплюється до стіни ванної кімнати за допомогою кронштейнів, безумовно, не є новиною, однак сучасні дизайнерські рішення надають цій формі «родзинку», що знову повертає їм популярність.
2. Найбільший інтерес в наш час завойовують умивальники, встановлені в тумбу, до того ж укомплектовані дзеркалом. Це виглядає естетично і дуже зручно, адже слив вдало «маскується», і під раковиною з комфортом для себе можна встановити шафку або пральну машинку.

Дизайн умивальників ви можете підібрати, спираючись на власний смак, тим більше що вибір сьогодні величезний. Умивальники мають і різний ціновий діапазон. Це залежить значною мірою від матеріалу, з якого зроблена сантехніка. Наприклад, стільниця може бути з ДСП або ДВП, які здатні імітувати найрізноманітніші матеріали. Але може використовуватися і натуральна деревина, оброблена спеціальним чином для додання їй водостійкості.

Свій вибір ви можете зупинити на моноблоці з мармуру (штучного). Ще один модний і цікавий варіант - сантехніка зі скла. Вибираючи умивальники, будьте дуже уважні, необхідно оглянути їх і переконатися у відсутності будь-яких ушкоджень (тріщин, сколів). Не зайвим буде вимагати у продавця сертифікат, що підтверджує якість виробу. І, звичайно, пам'ятаєте про те, що умивальник повинен ідеально вписатися в інтер'єр ванної кімнати не тільки по дизайну і кольору, але і за розміром.

Після вибору і покупки вподобаного умивальника, саме час для виклику сантехніка на будинок в Києві, який Ви можете зробити, зателефонувавши нам за телефонами: +38 (096) 270-00-01, +38 (099) 463-47-21. Дізнатися вартість робіт можна в розділі з цінами.