Як доглядати за сантехнікою?

Фото сантехники в ванной

Для того щоб сантехніка служила довго і якісно, ​​необхідно запобігати її засмічення, пошкодження сантехнічних пристроїв і підтримувати її чистоту - просто регулярно доглядати за сантехнікою. Ви можете і самі не знати, але це абсолютно точно - підтримка санвузлів в належному стані продовжить їх термін експлуатації на довгі роки і дозволить вам не переживати про те, що в цьому році точно «прорве трубу».

Звичайно ж, ми зараз не рекламою будь-яких порошків або гелів займаємося, так як вибрати їх ви і самі можете. Але важливо знати, як правильно доглядати за сантехнікою. Про це готові розповісти фахівці компанії «WaterMaster». Звичайно ж, найголовніша порада - купуйте найменш отруйні засоби для профілактики, щоб не пошкодити сантехніку і не «заробити» алергічну реакцію.

Існують прості правила користування:

  • сантехніка для ванної не передбачає прання білизни,
  • ванну треба мити до і після користування нею,
  • при митті посуду використовувати і холодну, і гарячу воду,
  • для миття унітазу можна використовувати два-три відра води для запобігання засмічення зливу,
  • не варто забувати і про чистку кахлю у ванній або на кухні.

Догляд за сантехнікою - це невеликі регулярні процедури, які дозволять вам користуватися виключно чистою і продезінфікованої сантехнікою. Необхідно регулярно чистити кранові пристрої, видаляти наліт, утворений на кранових голівках і панелі змішувача. Крім того, треба знати, як правильно користуватися сантехнікою. Наприклад, змінити свій колір вона може не тільки через забруднень, але і від різкого контрасту гарячої та холодної води. Саме тому догляд за сантехнікою - це і культура поводження з нею.