Що краще обрати - душ або ванну?

Белая ванна в ванной комнате

Якщо Ви ніяк не можете вирішити, що Вам потрібніше в ванній кімнаті - душ або ванна, ми спробуємо допомогти порадою. Давайте зважимо всі «за» і «проти»

Вибирайте ванну, якщо:

1. Ви любите приймати ванну. Коли ароматичні масла, морська сіль, пишна піна і інші атрибути ванни є для вас невід'ємною частиною релаксу, про встановлення душа і говорити не доводиться.

2. Ванна буде використовуватися для господарських потреб. Якщо ви самі перете ковдри, килими та інші великі речі, ванна вам, безумовно, знадобиться. Вона стане в нагоді дачникам для миття привезених в «промислових масштабах» овочів і фруктів. Незамінна вона також в будинках, в яких часто не буває води або вона подається під слабким напором. Набрати воду в ванну, а потім спустити залишки набагато простіше, ніж набирати десятки пляшок або запасати воду у відрах.

3. У вас є маленька дитина. Для купання немовлят використовують спеціальні ванночки, але вони з них дуже швидко виростають. Тому малюки перебираються купатися в загальну ванну. Купати під душем дитини, який ще толком не вміє стояти, - заняття виключно для сильних духом людей. Краще ванна.

4. Ви користуєтеся гідромасажем. Для того щоб прийняти ванну з гідромасажем, знадобиться ванна. Без неї ніяк.

З установкою ванній не виникне ніяких труднощів, якщо Ви викличете сантехніка на будинок в Києві від компанії WaterMaster.

Компактная душевая кабина

Вибирайте душову кабіну, якщо:

1. Ванна вам протипоказана. Якщо ніжитися в теплій водичці вам забороняє кардіолог або флеболог, ставити ванну безглуздо.

2. У вас крихітна ванна кімната. Бувають такі маленькі ванні кімнати, в які повноцінна ванна просто не поміщається - тільки «сидяча». В цьому випадку краще душова кабіна.

3. Ваш санвузол - суміщений. Зазвичай, коли хтось приймає ванну, іншим членам сім'ї обов'язково терміново потрібно скористатися вбиральнею. Після цього задоволення від ванни частково втрачається.

4. У вашому санвузлі часто з'являється цвіль. Коли встановлена ​​закрита душова кабіна, ймовірність патьоків і появи грибка знижується в рази.

5. Ви регулярно засинаєте в ванні. Так можна і сусідів затопити, вчасно не закривши кран, і самому постраждати - ризик нещасного випадку дуже високий. В душі ви навряд чи заснете.

Якщо ви все ж не можете визначитися, вибирайте ванну із змішувачем, в якому встановлений душ. Так ви зможете і ванну набрати, і прийняти душ. Навісьте шторку, загерметизуйте шви між ванною і стінами, і купайтеся на здоров'я. Потрібна консультація або допомога сантехніка? Телефонуйте в «Watermaster». Ми не тільки дамо хороший рада, але і якісно і швидко встановимо сантехнічне обладнання у Вашому домі.