Аавтономне опалення

Автономное отопление

У зв'язку з особливостями клімату в нашій країні питання про опалення завжди залишається актуальним. Традиційно в багатоквартирних будинках використовується централізоване опалення. У приватних будинках більш популярним є використання автономного опалення.

Основними перевагами автономного опалення є:

1. економічність - у Вас є можливість регулювати самостійно свої витрати на опалення, Ви платите за те, що реально використовували, на відміну від централізованого опалення, де Ви платите поряд з усіма в залежності від опалювальної площі.

2. функціональність - регулювати температуру в приміщенні, включати або вимикати опалення Ви можете в залежності від Ваших побажань

3.Високій ККД - системи автономного опалення будуються локально, що дозволяє уникнути втрат тепла через велику протяжності опалювальних магістралей при централізованому обігріві.

4. екологічність - сучасні опалювальні системи практично не завдають шкоди навколишньому середовищу.

Недоліками ж автономного опалення є необхідність витратити кошти на обладнання і його установку, а також періодичне професійне обслуговування, ремонт і профілактика. Якщо ж Ви хочете встановити автономне опалення в багатоквартирному будинку, то Вам ще буде потрібно і дозвіл відповідних органів.

Кваліфіковані співробітники компанії Watermaster допоможуть Вам вибрати найбільш оптимальну для Вас систему автономного опалення, встановлять, перевірять і дадуть поради щодо правильної експлуатації. Крім установки котлів обігріву, ми надаємо широкий спектр сантехнічних послуг в Києві і проводимо якісну установку сантехнічного обладнання.

Телефонуйте нам за телефонами +38 (096) 270-00-01, +38 (099) 463-47-21 і ми проконсультуємо Вас по будь-яких питань, пов'язаними з вибором опалювальних котлів.