Аварійна служба або сантехнік - кого викликати?

Прорыв трубы в квартире»

Проблеми з сантехнікою відбуваються регулярно у всіх людей. Іноді це пов'язано з неякісним обладнанням або поганим монтажем, а іноді обладнання просто відпрацювало своє і наполегливо вимагає заміни. У будь-якому випадку, Вам не обійтися без кваліфікованої допомоги, яку можна отримати викликавши сантехніка на будинок, що може зайняти деякий час або ж зателефонувавши в аварійну службу.

Давайте розбиратися в яких випадках нам досить буде допомоги сантехніка:

  1. Засмічення каналізаційних або зливних труб;
  2. Виникнення тріщин на трубах і шлангах;
  3. Витік води з крана при закритих вентилях;
  4. Слабкий витік води з труб;
  5. При необхідності монтажу нового або заміни старого сантехнічного оборуованія.

Компанія WaterMaster надає всі перераховані вище послуги та багато інших на високому рівні, в тому числі зварювальні роботи в Києві та області за доступною ціною. Раніше самим логічним варіантом було викликати сантехніка з ЖЕКу. Це зручно, оскільки вони можуть швидко перекрити воду по стояку і їхні послуги офіційно вважаються безкоштовними. Насправді, безкоштовний сир тільки в мишоловці. Великим недоліком майстрів з ЖЕКу є низька рівень кваліфікації і відповідальності, оскільки раніше вони практично не мали конкурентів. Зараз же їх послуги безкоштовні тільки умовно, тому на перший план виходить не економія, а потреба в хорошого фахівця, який вирішить проблеми швидко і якісно.

У яких випадках необхідно викликати аварійну службу:

  1. При критичному засмітті каналізації
  2. При прориві труб, батарей і інших випадках, коли потрібно терміново перекривати воду, щоб уникнути затоплення сусідів.

В даному випадку потрібно зателефонувати за номером 1581, щоб викликати аварійну службу Київводоканалу.

Команда компанії WaterMaster бажає Вам, щоб будь-які проблеми, що виникають починаючи від звичайної установки сантехніки і закінчуючи великими аваріями, вирішувалися швидко і якісно.